čtvrtek 3. května 2012

NÁVRAT VESMÍRNÝCH SIL NEBO GENIÁLNÍ STAVITELÉ Z PRAVĚKU?


Snad jedním z nejrozporuplnějších a současně nejpřitažlivějších archeologických objevů poslední doby se staly pyramidy v Bosně. Jejich objevitelem je Semir Sam Osmanagich a jeho tým složený z několika předních expertů na pyramidální, snad člověkem vytvořené, kamenné struktury. Pyramidy v Bosně působí kontroverzně hned z několika zásadních důvodů. Jsou dosud nejvyššími pyramidami, které byly objeveny. O několik desítek metrů převyšují ty egyptské. Ba co víc, egyptské pyramidy jsou takřka desetkrát mladší nežli pyramidy nad bosenským údolím, kde leží město s názvem Visoko.
22. června každého roku dochází k pozoruhodnému úkazu. Tři z pyramid bosenského údolí dochází vrcholu své vzájemné polohové konstelace. Dosud největší z objevených pyramid na světě, Pyramida Slunce vrhá v tento den svůj stín přesně do středu plochého vrcholu Pyramidy Měsíce. Dohromady tvoří  pyramidy Slunce, Měsíce a Draka dokonalý rovnostranný  trojúhelník.  Jejich povrch je zahalen tlustou vrstvou zeminy a vegetace. Pod ní se však skrývá pozoruhoná kamenná struktura, podobná stupňovitému sumerskému zikkuratu. Přesně opracované bloky važící několik tun, síť objevených chodeb, velké bloky kamene pokryté neznámými znaky (snad druh písma) několik set metrů uvnitř pyramidy jsou jasnou známkou naprosto ne přírodního, ale jiného lidského charakteru. Byly objeveny astronomické koule na povrchu pyramid, které svědčí o vysoce inteligentním způsobu zpracování. Naznačují nám svébytný druh gramotnosti na zeměkouli dávno (řádově tisíce let) před klínovým písmem Sumerů. Jsme svědky znejistění veškerých dosud již ustálených historických schémat. Věda je zmatena spolu s celým laickým světem. Vše nasvědčuje tomu, že se pootevřela brána do zcela nového chápání lidské minulosti, případně vlivů mimoplanetárního života, které zůstávají neustálou otázkou lidstva. Další zkoumání ukáže, zda je vůbec hádanku těchto pyramid možné rozřešit nebo budeme odsouzeni k zdlouhavému čekání na další zásah nepoznaných energií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Svámí Vívékánanda Čtyři knihy o józe Fontána, Přáslavice 2006 Přeložil Michal Šubrt Rudolf Steiner Theosofie  Úvod do nadsmyslového poznání ...